Yücel’den Çavuşoğlu’na jest

Alanya Belediyesi’nin mahallelerde başlattığı yol genişletme ve asfalt çalışmaları devam ederken, Başkan Yücel, geçen hafta kendisini ziyaret eden AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun doğup büyüdüğü Söbüçimen Yaylası’nda özel çalışma başlattı.

GÖREVE gelir gelmez doğu, batı ve merkezde oluşturduğu hizmet birimleri ile dört koldan mahallelerin sorun ve sıkıntılarını tespit eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, halka verdiği taahhütleri bir bir yerine getiriyor. Mahallelerin kısa sürede yapılması gereken sorunlarına el atan Alanya Belediyesi, Çıplaklı, Mahmutlar, Cikcikli, Emişbeleni, Payallar, Avsallar, Türkler ile Sugözü Mahallesi’nden sonra Hacımehmetli ve Oba Mahallesi’nde yol genişletme ve stabilize çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

ÇAVUŞOĞLU’NA YÜCEL’DEN JEST
Stabilize satıh düzenlemesinin ardından asfaltlama çalışmasına geçileceğini kaydeden Başkan Yücel, birkaç gün içerisinde Çıplaklı ve Oba Mahallesi’ndeki yolların asfaltlanacağını söyledi. Demirtaş bölgesinde oluşturulan hizmet noktasından yaylalara da hizmet akışının devam ettiğini açıklayan Başkan Yücel, “Avsallar, İncekum, Okurcalar, Güzelbağ, Payallar ve Türkler Mahallesi’ne ait Söbüçimen ve Çeltik Yaylası’nda yol bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Merkez mahallelerimizde yaptığımız tüm hizmetleri en ücra mahallemize ve yaylamıza kadar götürüyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.