Mamak Asfaltta Yine Rekor Kırdı

Mamak Belediyesi, 2013 yılında alt yapı çalışmalarında rekor kırdı.

Asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdüren belediye, 2013 yılı için koyduğu 300 bin ton asfalt hedefini aşarak, 326 bin 500 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Beş yıllık hizmet süresinde hizmet girmemiş mahalle ve sokak bırakmadıklarını belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının önemi büyüktür. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesainin bitmediğini gösteriyor” dedi.

Belediye hizmetlerinin ilçenin her köşesine eşit yayıldığını kaydeden Akgül, “İlçemiz büyüyüp geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Yeni yaşam alanları oluştururken bir taraftan bozulan yollarımızı onarıyor, bir taraftan da asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. Havalar elverişli olduğu sürece alt yapı ve inşaat çalışmaları biten yollarda asfaltlama çalışmalarına devam edeceğiz” diye konuştu.

Halen Bahçelerüstü, Küçük Kayaş, Kutlu, Mutlu ve Kutludüğün mahallelerinde asfaltlama çalışmalarına devam eden belediye, 2014 yılında 350 bin ton asfalt serimi gerçekleştirmeyi hedefliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.