BAŞKAN SÖZLÜ VE VALİ BÜYÜK, ADANA’NIN GELECEĞİNDEN UMUTLU

ADANA VALİSİ MUSTAFA BÜYÜK, ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YE İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU. VALİ MUSTAFA BÜYÜK, GELECEK ADINA ADANA’DA UMUT VADEDEN BİR GÖRÜNTÜNÜN MEVCUDİYETİNDEN BAHSETTİ. BAŞKAN HÜSEYİN SÖZLÜ DE ADANA’DA HUZURLU, VERİMLİ, KENTİ AYAĞA KALDIRACAK BİR ÇALIŞMA DÖNEMİNİ BİRLİKTE GERİDE BURAKMA ARZUSUNDA OLDUĞUNU AÇIKLADI.

ADANA’NIN GELECEĞİ ADINA UMUTLUYUM

Ziyarette ilk sözü alan Vali Büyük, “Fazla gecikmeden iade-i ziyaretle başlayalım. Sonrasında da Adana’nın meselelerini ele alacağız. Hem şu andaki rutini, yürüyen hizmetlerin verimliliğini iyileştirmek için hem de daha köklü sorunları değerlendirmek için beraberce çalışacağız. Kamuoyunun önünde olmadan da çalışmalarımız olacak mecburen ama başlangıç böyle iade-i ziyaretle olsun istedim. Geldiğimden bu yana Adana’yı değerlendirmeye çalışıyorum. Mutlaka eksikler vardır ama genel itibariyle olumlu tabloyu görüyoruz. Gelecek adına da ümit vadeden görüntü mevcut. Siz de belediyecilikte uzun bir tecrübeye sahipsiniz. İnşallah birlikte güzel hizmetleri, uyumlu bir şekilde, işbirliği içerisinde sürdürmeye çalışacağız” dedi.

KAMU AYGITININ PARÇASIYIZ

Yaklaşık 2 ay önce göreve başladığını hatırlatan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de, “Önümüzdeki 5 yılda Adana’nın yeni Valisi ve yeni Belediye Başkanı olarak görev dönemlerimizi tarif edebiliriz. İnşallah bu dönemi bu şekilde birlikte geçiririz. Bu dönemde en çok dikkat ettiğimiz ve edeceğimiz şey; Adana’nın tek yürek, tek vücut olması hususunda bir dayanışma ruhunu vücuda getirme noktasında Belediye Başkanı olarak üzerime düşeni yerine getirmek olacak. Nihayetinde devlet, kamu bir bütünse ve bir aygıtsa, biz de bu aygıtın bir parçasıyız. Seçimle geliyor olmamız demokratik kültürün bir tezahürüdür ama bu durum, bu aygıtın ayrı bir parçası olduğumuz anlamına gelmez. Bir bütünlüğe hizmet edeceğiz. Başta şehrimize, hemşehrilerimize, ülkemize ve milletimize bu bütünlüğün içerisinde hizmet vermenin gayreti içinde olacağız” diye konuştu.

KENTİ AYAĞA KALDIRACAK ÇALIŞMA DÖNEMİNİ BİRLİKTE GEÇİRECEĞİZ

Başkan Hüseyin Sözlü, sözlerini şöyle tamamladı: “Zat-ı Aliniz tecrübeli bir kamu görevlisi, Valisiniz. Çeşitli Bakanlıklarda da hizmetiniz var. Bu tecrübenizden istifade ederek Adana’da huzurlu, verimli, kenti ayağa kaldıracak çalışma dönemini birlikte geçireceğimizden şüphemiz yok. Bu konuda mülki amirimiz olarak Zat-ı Alinizin hem tecrübesine hem samimiyetine yürekten inanıyoruz. Adana’da da gelmiş olduğunuz şu kısa dönem içinde oluşan olumlu ve güzel bir hava var. İnşallah hem Adana’dan siz memnun kalacaksanız, Adanalılar ve bizler de sizlerin bize olan desteğiyle iyi hizmetler yaparak, karşılıklı samimiyetin gereğini yerine getireceğiz. Hoşgeldiniz, şeref verdiniz, hayırlı uğurlu olsun tekrar.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.