ETİMESGUT’TA ÇİFTE DÜĞÜN COŞKUSU

Etimesgut Belediyesi, erkekliğe adım atan 600 çocuk ve dünya evine giren 15 çift için çifte şölen yaptı.

Etimesgut Belediyesi, erkekliğe adım atan 600 çocuk ve dünya evine giren 15 çift için çifte şölen yaptı. Geleneksel Sünnet Şöleni ve Toplu Nikah Töreni kapsamında düzenlenen şölen, renkli görüntülere sahne oldu.

Türk Beyleri Kent Meydanı’nda gerçekleştiren şölende tüm düğün ve nikah masrafları Etimesgut Belediyesi tarafından karşılanan 15 çift için nikah töreni yapıldı. Çiftlerin nikahını Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel kıyarken, şahitliklerini MHP MYK üyesi Ömer Demirel, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Ulusoy, Etimesgut Belediyesi Başkanvekili Ali Metin, Belediye Meclis Üyesi Cennet Özcan ve MHP Etimesgut İlçe Kadın Kolları Başkanı Şemsi Erdem ve diğer protokol üyeleri ile alanı dolduran binlerce kişi yaptı. Sahnede teker teker nikahları kıyılan çiftler, büyük mutluluk yaşadı. Demirel, evlilik cüzdanlarını gelinlere verirken, tüm çiftlere ‘İki cihan saadeti’ diledi. Demirel ayrıca, gelin ve damatlara altın taktı. Nikahın ardından Başkan Demirel çiftlerle birlikte oyun oynadı ve halaylar çekerek mutluluklarına ortak oldu.

HAZIRLIKLAR GÖKTÜRK’TE
Nikahtan önce gelinlerin tüm hazırlıkları Göktürk Aile Yaşam ve Eğitim Merkezi’nin Güzellik Salonu’nda yapıldı. Çiftler, belediyeye ait gelin arabalarıyla konvoy eşliğinde meydana girdiler. Nikah töreninde dikkat çeken ayrıntılar vardı. İkinci kez nikah masasına oturan Zeynep ve Yahya çifti, 2 oğlunun şahitliğinde evlendiler. Şölene belediye tarafından hijyenik bir ortamda sünnet ettirilen 600 çocuk da sünnet kıyafetleriyle katılarak programa renk kattılar. Çocuklar, şarkı ve türkülerle bol bol eğlendiler.

SANATÇILAR COŞTURDU
Şölende, Yenikentli Nadir Durak ve Mustafa Keser sahne aldılar. Sanatçılar, türküleriyle programa renk kattılar. Hem çiftler hem de sünnet çocukları türkülere oynayarak eşlik ettiler. Başkan Demirel, konserleri sonrasında her iki sanatçıya plaket ve çiçek verdi. Çifte düğün, hava-i fişek gösterileri ile sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.