DİM ÇAYI YOLUNA SICAK ASFALT

Alanya belediyesi, Kestel Mahallesinde elektrik hattı dolayısıyla bozulan Dim Çayı Baraj yolunda, sıcak asfalt çalışması başlattı. Başkan Yücel, Baraj Caddesi ile Cikcilli Mahallesinde toplam 5 kilometre sıcak asfalt yapılmasının planlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Yücel, 46.700 m2 bir alanda sathi kaplama çalışmasının tamamlandığını belirterek, dün itibari ile Oba Mahallesi Hacıbaba yolu üzerindeki bağlantı yollarının asfaltlamasının bitirildiğini kaydetti. Asfalt çalışmalarının Dimçayı Baraj yolu ile Çıplaklı Mahallesi’nde Gülevşen Caddesi’nde sürdürüldüğünü anlatan Başkan Yücel, ‘Çıplaklı Mahallesi programına dahil olarak Düğün Salonu anayolu ve bağlantı yollarıyla, mahalle yollarının asfaltlama işleri devam etmektedir. Yaklaşık bu kısımda yapılacak yol uzunluğu 5 km olarak planlanmıştır. Mahmutlar Atatürk Caddesinde yaklaşık 3 kilometre sıcak asfalt yapıldı.’dedi.

Kestel Mahallesi Baraj Caddesi üzerinde 600 metre sıcak asfalt yapılacağını ve çalışmaların başladığını belirten Başkan Yücel, asfalt programının Cikcilli Mahallesi Kerim Ertekin Caddesi, Toslak –Emişbeleni ve Demirtaş mahallesinde devam edeceğini açıkladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.