ALANYA’MIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye hizmetlerini sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde gerçekleştireceklerini söyledi.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, TÜRSAB Alanya Başkanı Suat Çavuşoğlu ile oda ve dernek başkanları katıldı.

YÜCEL, BAŞKANLARI TEK TEK DİNLEDİ

Oda başkanlarını tek tek dinleyen Başkan Yücel, belediye tarafından yapılacak hizmetlerin sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde yapacaklarını söyledi. Toplantıda yaptığı konuşmada, Alanya’nın artık büyük bir şehir olduğunun altını çizen Başkan Yücel, “Alanya’nın sorunlarını daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşturmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız.” Dedi.

“SIK SIK BİRARAYA GELECEĞİZ”

Oda ve dernek başkanları ile belirli zaman aralıkları ile bir araya gelerek yapılacak hizmetler konusunda fikir alış verişi yapacaklarını belirten Yücel, “Bugün ilkini gerçekleştirdiğimiz bu toplantıları sık sık tekrarlayarak fikir alış-verişinde bulunacağız. Oda ve dernek başkanlarının fikir ve düşünceleri bizim yapacağımız hizmetlere mutlaka ışık tutacaktır. Biz belediye olarak bize yapılan her türlü öneriyi en iyi şekilde değerlendireceğiz.”dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.