35 OLAN ÇÖP KAMYONU SAYISINI 43’E ÇIKARDIK

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, büyüyen Alanya’ya eksiksiz bir şekilde hizmet edebilmek için çöp toplama ekiplerinin çift vardiya çalıştıklarını söyledi.

Alanya Belediye Encümeni Haftalık Olağan toplantısını yaptı. Mali Hizmetler, Yazı İşleri, Zabıta ve İmar Müdürlüğü’nden gelen dosyaların görüşüldüğü toplantıya ilgili birim amirleri katıldı.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, toplantıdan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Çeşitli konularda açıklamalar yapan Başkan Yücel, 9 ayrı grayder ile 9 ekibin aralıksız yol asfaltlama ve onarım çalışması yaptıklarını vurguladı.

ÇÖP TOPLAMA EKİPLERİ ÇİFT VARDİYA ÇALIŞIYOR

35 adet olan çöp kamyonlarına 8 adet daha ilave ederek sayısını arttırdıklarını belirten Başkan Yücel, “Çöp kamyonlarımız çift vardiya çalışıyor. Şuan ki sorumluluk alanımız çok büyük. Geçen seneye göre Alanya’da ki artan 7 bin yatak sayısına ikinci konutları da ilave ettiğiniz zaman 15 bin kişiyi buluyor. Büyüyen hizmet alanının yanında turizm sezonunda yükselen nüfusu da göz önünde bulundurmak gerekiyor. Aralıksız çift vardiya çalışan 43 çöp kamyonu, şu anda 80 çöp kamyonunun yapacağı işi yapmakta. “ dedi.