TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN YEŞİL DALGA SİSTEMİ GELİYOR

Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör, Akdeniz Üniversitesi ALTSO Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Emin İnal ve Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ufuk Durna Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti.

DEKAN GÜNGÖR, YEŞİL DALGA SİSTEMİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ.

Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör koordinatörlüğünde Alanya Belediyesi ve Karayolları Bölge Müdürlüğü işbirliğiyle çevre yolunda kurulmakta olan yeşil dalga sistemiyle ilgili Başkan Yücel’e bilgi veren Dekan Güngör, “Çevre yolundaki trafik akışını rahatlatmak için planlanan yeşil dalga sisteminin sonunu gelindi. Çalışmalar tamamlanmak üzere. Çevre yolunun Dinek girişi ile Tosmur Kavşağı arasını kapsayan sistem tamamlanınca çevre yolunda trafik akışı rahatlayacak” dedi.

Alanya Belediye Başkanının ihtiyaç duyduğu her konuda destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Akdeniz Üniversitesi Alanya İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Güngör, Alanya’ya hizmet etmekten keyf aldıklarını söyledi. Fakültenin yeni açılan bölümleriyle ilgili de bilgi veren Dekan İbrahim Güngör’e ziyaretleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Yücel, Fakülte ve Yüksek Okullarla her zaman işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirtti. Yücel, bilim adamlarının ve akademisyenlerin görüşlerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.