Yücel: Siyasi polemikle işim olmaz

AKP İlçe Başkanı Berberoğlu’nun “Proje hazırlasın, birlikte Ankara’ya gitmeye hazırız” teklifini değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Yücel, “Şu anda siyasi polemiğe harcayacak vaktim yok. Alanya bizden hizmet bekliyor, ilk işimiz hizmet” dedi

ALANYA Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bugün gerçekleştirilen haftalık encümen toplantısının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Gün geçtikçe gerek encümen, gerek meclis, gerekse birim amirlerinin çalışma alanlarının hem genişlediğini hem de kolaylaştığını belirten Başkan Yücel, “Sistem yeni yeni oturuyor, daha akıcı ve sağlıklı çalışma ortamları bulmaya başladık” dedi. Alanya’da bir Deveci Yönetmeliği hazırladıklarını ve devecilerin kendilerinin koyduğu kurallara uymak zorunda olduklarını ifade eden Başkan Yücel, “Uymazsalar gereken yapılır. Biz deveciliğin kurallar çerçevesinde yapılmasını istiyoruz” diye konuştu.

‘BEN ALANYA’NIN TAMAMININ BAŞKANIYIM’
Bugün Alanya Öğretmenevi’nde meslek odası başkanları ile yapılan toplantıda Alanya esnafının tüm sorunlarının masaya yatırıldığını dile getiren Başkan Yücel, “Bu toplantıları sıklaştıracağız” dedi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu’nun “Proje hazırlasın, ödenek istemek için gerekirse Ankara’ya birlikte gidelim” önerisi hakkında ne düşündüğü de sorulan Başkan Yücel, “Biz iktidarı ile muhalefeti ile hep birlikteyiz. Biz Alanya’nın tamamının belediye başkanıyız. Bu projeler veya çalışmalar da hepimizin çalışması. Bunu halkımız değerlendirecektir” diye konuştu.

‘BİZ KAVGACI DEĞİL UZLAŞMACIYIZ’
Şu anda hiç kimseyle herhangi bir siyasi polemiğe girmek istemediğini de söyleyen Yücel, “Benim A dediğimde B gibi anlaşılmayacaksa biz her şeye hazırız. Ben 5 bin 393 ile 6 bin 330 sayılı yasayı bilerek belediye başkanlığına talip oldum. Biz 9 greyderle merkez, belde ve köylerde asfalt çalışması yapıyoruz. Alanya 3 ayda tam 56 kat büyüdü. 9 greyder ve kısıtlı ekiple zorlanıyoruz. Biz hiçbir zaman üst belediyeye eleştiri yapacak değiliz. Biz uzlaşmacıyız, her yönüyle onların yapacağı işleri de bizim işimiz olarak kabul ediyoruz. Biz Alanya’ya hizmet için seçildik. Bu yüzden siyasi polemiğe lüzum yok” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.