BAŞKAN YÜCEL, VATANDAŞLARI “RAMAZAN MEYDANI”NA DAVET ETTİ.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları İskele Balıkçılar Kooperatifi karşısı Lifos önüne kurulacak ve Ramazan ayı boyunca açık kalacak “Ramazan Meydanı” etkinliklerine davet etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, vatandaşları İskele Balıkçılar Kooperatifi karşısı Lifos önüne kurulacak ve Ramazan ayı boyunca açık kalacak “Ramazan Meydanı” etkinliklerine davet etti.

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Müftülüğü ve Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile kurulacak ve Ramazan ayı boyunca Ramazan’ın konseptine uygun etkinliklerin düzenleneceği Ramazan Meydanı’nda vatandaşlar iftar sonrası çocuklarıyla Ramazan’ın ruhunu yaşama imkanı bulacaklar. Saat 21.15’te başlayacak etkinlikler arasında sohbet, Kuran’- ı Kerim ve ilahi dinletileri, fasıl, ortaoyunu, meddah, karagöz gösterisi yapılacak. Meydanda geleneksel el sanatları ve Ramazan lezzetleri stantları kurularak, meydanı gezenlere çay, kahve, içecek, şerbet, fıstıklı Alanya Limonatası, dondurma, tatlı çeşitleri, Osmanlı Macunu, pamuk şeker, kavrulmuş fıstık ve patlamış mısır satın alabilecek.

KANAL A’DAN CANLI YAYIN

İftar sonrası meydanı ziyaret edemeyen vatandaşlar için ise, Kanal A Televizyonu meydandan canlı yayın yapacak. Meydanda düzenlenecek iftar öncesi sohbet , Kuran-ı kerim ve İlahi dinletileri Ramazan boyunca (28 Haziran- 27 Temmuz) Kanal A’dan canlı yayınlanacak .

EŞGİLİK DÜĞÜN SALONUNDA İFTAR YEMEĞİ

Önceki yıllarda olduğu gibi Eşgilik Düğün Salonu’nda düzenlenen ücretsiz iftar yemeği bu yılda devam edecek. Alanya Belediyesi’nin ihtiyaç sahibi insanlar ve işi nedeniyle evine yetişemeyen vatandaşlar için organize ettiği iftar yemekleri bu yıl da Ramazan ayı boyunca düzenli olarak verilecek.

RAMAZAN MEYDANI PROGRAMI:

1-3-10-15-17-22 Temmuz Saat 21.15 iftar sonrası etkinlikleri ve orta oyunu
28 Haziran, 2,5, 12, 16, 19 ve 24 Temmuz fasıl dinletisi
7,9 Temmuz Meddah gösterisi
8 Temmuz Karagöz gösterisi

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.