TALİSMAN ÇOCUK ŞENLİĞİ SONA ERDİ

Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile gerçekleşen Talisman Udachi Çocuk Şenliği sona erdi.

Alanya Belediye Binası arkasına hazırlanan sahnede 3 gün boyunca süren şenliğin final gününde 20 grup dans ve müzik kategorilerinde gösterilerini gerçekleştirip; jürilerin ve izleyenlerin beğenilerini kazandılar. 4 Ülkeden(Rusya-Gürcistan-Kazakistan-Türkiye) 500 çocuğun katıldığı yarışlarda dereceye giren çocuklar sertifika ve kupalarını Jüri üyeleri ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’un elinden aldı.

Organizasyon komitesi tarafından Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a katkı ve desteklerinden dolayı kupa hediye edildi. Ayrıca Rus Federasyonu içerisinde yer alan Yakutlar dansçıları Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur’a Belediye’nin ev sahipliğinden dolayı barışı ve sevgiyi simgeleyen bir çan hediye etti. Levent Uğur ise, Alanya Belediyesi’nin özel hediyelerinden jüri üyelerine takdim etti.