İFTAR ÇADIRLARI DOLDU TAŞTI

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN KURULAN İFTAR ÇADIRLARINA BAŞKENTLİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

-RAMAZAN AYININ İLK GÜNÜNDE ON BİNLERCE BAŞKENTLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR ÇADIRLARINDA ORUÇLARINI AÇTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak kurulan iftar çadırları bu yıl da Başkentlilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Birlik, beraberlik ve dayanışmanın sembolü olan Ramazan Ayı’nda Büyükşehir Belediyesi, 7 farklı noktada kurduğu ramazan çadırları ile Başkentli konuklarını ağırladı.

Ulus’ta Hacı Bayram Cami yanı ve Gençlik Parkı, Sincan’da Lale Meydanı, Yenimahalle’de OSTİM Metro Durağı, Altındağ’da Siteler Girişi Üst Geçit Ayağı, Mamak’ta Abidinpaşa Makro Market yanı ve yolcular için AŞTİ’de kurulan İftar Çadırları Ramazan Ayı Boyunca Başkentli konuklarını ağırlayacak.

-İFTAR ÇADIRI VATANDAŞTAN TAM NOT ALDI

Oruçlarını Büyükşehir Belediyesi İftar Çadırlarında açan vatandaşlar, menülerden ve yapılan organizasyondan memnun kaldıklarını belirterek şunları söyledi:

“Şule Özdilekçi: Çubuk’tan geldim. Gençlik parkında gezerken otobüs saatine yetişemedik ve orucumuzu burada açtık. Yemekler çok güzel halkın isteklerini, beklentilerini karşılayacak düzeyde bir organizasyon olmuş. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Hacı Uğur Bulut: 1971 yılından 2005 yılına kadar Almanya’da yaşadım. Buraya Şentepe’den geldim. Yemekler lezzetli. personel gelen vatandaşlara sıcak ve güler yüzlü yaklaşıyor. 3 çeşit yemek ve tatlı ikram ediliyor Allah olmayanlara da versin Başkan Gökçek’e çok teşekkür ederim.

Ergün Karakaş: İstanbul’dan geldim burada sınava girecek onu getirdim. İftar çadırı çok güzel olmuş insanların isteyebileceği her şey düşünülmüş. Yemekler çok güzel. Allah Büyükşehir Belediyesinden Ve Melih Gökçek’ten Allah razı olsun.

Haydar Çavuş: Trabzon Akçaabat’tan geldim Hacı Bayram’ı gezdik, şimdi de orucumuzu açıyoruz. Daha önce çok yerde iftar çadırlarında orucumu açtım ama burada insana daha bir ayrı önem verildiğini gördüm Ankara’ya geldiğimden dolayı çok memnunum çok teşekkür ederim.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.