BAŞKAN YÜCEL, RAMAZAN MEYDANINI ZİYARET ETTİ

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İskele Balıkçılar Kooperatifi karşısı Lifos önüne kurulan ve Ramazan ayı boyunca açık kalacak olan “Ramazan Meydanı”nı ziyaret etti.

Alanya Müftüsü Mustafa Topal ve ALKOD Başkanı Ömer Göker’in de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Yücel, ALKOD çadırını ve ramazan boyunca etkinliklerin yer alacağı stantları gezdi. İskelede oluşturulan bu sokakta Ramazan ayı boyunca bir çok etkinliğin yer alacağını belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm vatandaşları etkinliklere davet etti.

Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Müftülüğü ve Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği işbirliği ile kurulan Ramazan Meydanı’nda canlı yayınların yanı sıra Hacivat ve Karagöz oyunları da sahnelenecek.