HENTBOL ŞENLİĞİ KURA ÇEKİMİ YAPILDI.

Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği 20. Alanya Uluslararası Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası ve Çocuk Şenliği teknik toplantısı ve kura çekimi 30 Haziran Pazartesi günü Alanya Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantıya katılanlar arasında Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Türkiye Hentbol Federasyon Koordinasyonu Ali Şahin ve Nedim Kum da yer aldı.

Bu yıl gerçekleşecek olan turnuvaya minik erkeklerde 8 takım, bayanlarda 17 takım, açık alan turnuvasında erkeklerde 16 takım, bayanlarda 17 takım katılıyor. Müsabakalar bugün saat 09.30da Milli Egemenlik Stadı’nda başlayacaktır. Saat 20.30 da da Atatürk Anıtı Önünde Parat Yürüyüşü düzenlenecektir.