BELEDİYE MÜLKLERİ İHALEYE ÇIKTI

Alanya Belediye Encümeni, merkez ve beldelerde bulunan belediye mülklerinin ihalesini gerçekleştirdi

Alanya Belediye Encümeni haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yaklaşık 4.30 saat süren toplantıda Plan ve Proje Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü’nden gelen dilekçeler görüşülerek karara bağlandı. Belediye Encümeni çoğunluğu merkezde olmak üzere Konaklı ve Avsallar’da bulunan belediye mülklerinin ihalesini yaptı.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, belediye encümeni başta olmak üzere belediye ekiplerinin büyük bir fedakarlık içerisinde titizlikle belediye hizmetlerini aksatmadan çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Şimdi çalışma zamanı diyen Başkan Yücel, “Vatandaş talepleriyle ilgili dilekçeleri vakit kaybetmeden karar bağlıyoruz. Vatandaşın mağdur olmaması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm birimlerimiz daha titizlikle daha özveri ile çalışmalarını sürdürüyor.” dedi.