TARSUS BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Tarsus Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısını gerçekleştirdi.

Belediye Meclisi Salonunda yapılan toplantı, açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Meclis, 05.062014 tarih ve 2014/7-1 sayılı Meclis Zabıt tutanağını oy birliğiyle kabul etti.

Çiftçi Malları Murakabe Heyetine Hüseyin Boro, Esin Erkoç, Nükhet Koç Çelik, Erkan Kolukırıkoğlu ve Mehmet Yıldız seçen meclis Belediye Müdürlüklerinden gelen evrakların görüşülmesine başladı.

Çayboyu mahallesinin isminin Egemen, Reşadiye köyünün isminin Heleke olarak değiştirilmesi, Öğretmenler Mahallesi 2906 sokağın Muzaffer Alap sokağı olarak değiştirilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Komisyondan gelen evrakları görüşülmesi ve karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler bölümüne geçirdi.

Dilek ve temenniler bölümünden söz alan Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, tüm Müslümanların Ramazan ayını kutladı.
Başkan Can, “Tarsus Belediyesi olarak bütün şiddet olaylarına karşıyız. Biz birlik, beraberlik, kardeşlikten yanayız, hepimizin de bu düşüncede olduğuna inanıyorum. Aziz mübarek Ramazan günü Ramazan Ayı’nın yüzü suyu hürmetine, ülkemizde birliğimiz, beraberliğimiz bozulmasın. İnsanlar karşılıklı saygı ve sevgiyle yaşasınlar. İnsanlar birlik ve beraberlik adı altında hep birlik olsunlar. Biz insanları yaratandan ötürü seviyoruz. Biz insanları dini, dili, ırkı, milleti, memleketi, görüşü ne olursa olsun ayrım yapmadan, ayırmadan kaynaştırmaya, birleştirmeye tarafız. Birbirimize olan saygı ve sevgiyi yitirmediğimiz sürece bunu başaracağımıza inanıyorum. Tarsus’umuz küçük bir Türkiye’dir. Bizim belediye olarak rutin hizmetleri yapmaktan ziyade insanlarımızı bir araya getirip, kaynaştırmamız asli görevimizdir. Belediyecilik dokunmaktır, hissetmektir, yaşamaktır” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.