TOLLU ÖDÜLE DOYMUYOR

TOLLU ODULE DOYMUYOR1Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mebus Haber Dergisi tarafından yılın belediye başkanı seçildi.

Geçtiğimiz ay Türkiye Çağdaş Demokratlar Birliği tarafından yılın en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görülen Tollu, Mebus Haber Dergisince de yılın en başarılı belediye bakanı seçilerek Erdemli’ye haklı bir gurur yaşattı.

Tollu, Ankara’da düzenlenen törende ödülünü CHP’li Adnan Keskin’in elinden alırken, “hizmetlerimizi taçlandırıyoruz. Bu ödül benim değil, Erdemli’mizindir. Laf değil hizmet üretiyoruz demiştik. Bu ödülleri de laf değil, hizmet üretenler alıyor” dedi.

Yılın Devlet Adamı, Siyasetçisi, Milletvekili, Valisi, Bürokratı, Başarılı Belediye Başkanı, İş adamı ve gazetecisini seçen Mebus Haber Dergisi 10’uncu yılında da Türkiye’ye hizmet edenleri ödüllendirdi. Ankara Holiday’in Otel’de Mebus Haber Dergisi tarafından düzenlenen ödül töreninde “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” ödülüne Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu seçildi. Birçok siyasetçi, işadamı ve gazetecinin katıldığı törende Başkan Tollu, ödülünü bir dönem Bayındırlık ve İskân Bakanı olarak görev yapan Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin’in elinden aldı.

TOLLU: ÖDÜLLERİ HİZMET ÜRETENLER ALIYOR
Ödül töreni sonrasında yaptığı açıklamada Erdemli’de son 4 buçuk yıl içerisinde Erdemli tarihinin en büyük hizmetlerini yaptıklarını kaydeden Tollu, bu hizmetleri bu ödüllerle taçlandırdıklarını vurguladı. Yaptıkları hizmetlerle Erdemli’nin kendisini yenilediğinin altını çizen Tollu, “her defasında üstüne basa basa söylüyoruz. Laf değil, hizmet üretiyoruz diye… Geçtiğimiz ay başka bir kurum tarafından yılın en iyisi seçildik. Bu ay başka bir kuruluş tarafından… Bu ödülleri laf üretenlere vermiyorlar. Bilakis hizmet üretenlere veriyorlar. Geçtiğimiz ay aldığımız ödülü AKP Diyarbakır Milletvekili Cumali İçten’in elinden alırken, mebus haber dergisinin 10. kuruluş yıldönümü münasebeti ile layık görüldüğümüz bu ödülümüzü de CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in elinden aldık. Bu gurur hepimizindir. Bu ödülleri ilçemiz adına, vatandaşlarımız adına alıyoruz. Hizmetlerimizin karşılığı olarak alıyoruz. Ne mutlu Erdemli’ye” dedi.

Mebus haber dergisinin 10.yıldönümü münasebeti ile düzenlenen ödül töreninde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve AKP Ankara Milletvekili Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin’in yanı sıra siyaset, iş ve basın camiasından birçok isim ödüle layık görüldü. Tören’de ayrıca Büyük Birlik Partisi’nin merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu’da ödüle layık görülen isimler arasındaydı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.