Paksoy, Akbayır Seçim Bürosu’nu açtı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, MHP Akbayır Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Seçim bürosu açılışına MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hakan Yinanç, MHP Belediye Meclis Üyesi Adayı Hasan Göçer, MHP Elbistan Kadın Kolları Teşkilatı ve partililer katıldı.

MHP Akbayır seçim bürosunun açılışında konuşma yapan Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, “30 Mart 2014 mahalli idareler seçiminin önce ülkemize, ilimize ve Elbistan’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde oylarınıza talibiz” dedi.

Daha sonra mikrofona gelen MHP Elbistan Belediye Başkan Adayı Abdullah Paksoy, şunları söyledi:
“Kahramanmaraş’ın Büyükşehir Belediyesi olmasından dolayı Akbayır Belediyemiz, Akbayır mahallemiz oldu. Esentepe, Tepebaşı nasıl hizmet alıyorsa Akbayır mahallemiz de o şekilde hizmet alacak. Meydanlara indik, televizyon programlarına çıktık. Biz şu sloganla çıktık, Elbistan’a yalansız, talansız, yeşilsiz siyasetle çıktık. 30 Mart’ta tüm Elbistanlı hemşehrilerimiz olduğu gibi Akbayır Mahallesi’nde de 30 Mart’ta sandıkta destek vermeleri gerek. Vereceklerine inanıyorum da. 10 senede Elbistan Belediyesi benim dönemimde 3 trilyon 200 bin TL borçlanmış, kendilerinin döneminde 18 trilyon borçlanmış. Bu Elbistan’ın meselesi, Akbayır’ın meselesi, 9 tane beldemizin meselesi. Onun için hangi partiden olursanız olun, elinizi vicdanınıza mutlaka koyun, yalana, talana, yeşile 30 Mart’ta son verin.”

Konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi. Açılışın ardından MHP Akbayır seçim bürosunun açılışına katılan Akbayırlı vatandaşlar, MHP’ye katılmak için Elbistan seçim bürosuna geçtiler. Seçim bürosu önünde Akbayırlılara seslenen Paksoy, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu kaydetti.