Yücel: Amacımız mutlu etmek

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok Alanya’da bulunan oda başkanları ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

‘ALANYA 56 KAT BÜYÜDÜ’
Mayıs Ayında gerçekleştirilen Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) genelkurulunda tekrar başkanlığa seçilen Abdullah Sevimçok seçimin ardından ilk kez Alanya’ya geldi.

AESOB Başkanı Sevimçok Alanya ziyaretinde ilk olarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i beraberinde ki oda başkanları ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Yücel’e çiçek ve çikolata taktim eden Sevimçok ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, “Esnafın en büyük sıkıntısı turizmden istediği payı alamaması. Bu sıkıntı Türkiye’nin bir çok yerinde yaşandığı gibi maalesef Antalya ve Alanya’da da yaşanıyor. Bu sıkıntıyı en aza indirmekte sizler ve bizlerin görevidir. Çünkü bu şehirde yaşayan bizleriz. İnşallah sizlerle beraber güzel projeler yapacağız. 5 yıl boyunca esnafımızda yapacağımız proje ve hizmetlerden payını alacak. Allah’ta kolaylık versin. Çünkü Alanya’da artık eski Alanya değil. 16 tane belde birleşti ve Alanya 56 kat daha büyüdü. bu konuda sizinde sorumluluk ve işleriniz yoğunlaştı. Ben bunların hakkından geleceğinizi düşünüyorum” dedi.

‘HALK MUTLU OLURSA BİZDE MUTLU OLURUZ’
Sevimçok’un ardından konuşan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, “Öncelikle bu nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Biz hep gücümüzü milletten aldığımız için esnafın ve milletin durumunu çok iyi bilen bir yöneticilik vasfımız olmuştu bunuda burada en iyi şekilde yapmak için elimizden gelen gayretini gösteriyoruz. Bizim için her zaman sivil toplum örgütleri şehrin bir cazibe merkezi olmasında çok büyük bir desteği vardır. Bizim için sivil toplum örgütleri çok önemli. Çünkü esnafımız mutlu olursa, halkımız mutlu olursa bizde mutlu olacağız. Bizimde idealimiz canlı, güzel ve mutlu bir şehir istiyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.