EFE’NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Etimesgut Güneşevler İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Efekan Karademir’in Belediye başkanlığı koltuğuna oturma hayalini, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel gerçekleştirdi.

Başkan Demirel koltuğunu bir süreliğine 11 yaşındaki Efekan Karademir’e devretti
EFE’NİN HAYALİ GERÇEK OLDU

Etimesgut Güneşevler İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Efekan Karademir’in Belediye başkanlığı koltuğuna oturma hayalini, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel gerçekleştirdi. Efekan’ın böyle bir hayali olduğunu öğrenen Başkan Demirel, O’nu belediyeye davet etti. Annesiyle birlikte Demirel’i ziyaret eden Efekar Karademir, önce Demirel’e isteklerini anlattı. Okullarının eksiklerini ve arkadaşlarının taleplerini Başkan Demirel’e ileten Efekan, “Bir de en büyük hayalim sizin koltuğunuza oturmak” dedi. Demirel, koltuğundan kalkarak Efe’yi makama oturttu. Bir süre belediye başkanlığı koltuğunda oturan Efe, “Bu koltukta oturmak çok heyecan verici. Ben de ilerde çok çalışarak belediye başkanı olmak istiyorum” dedi.

SAAT HEDİYE ETTİ
Başkan Demirel Efe’ye tavsiyelerde bulunarak, “Hedeflere ulaşmanın yolu, o hedefi çok istemek, hayal etmek ve o hedef doğrultusunda çok çalışmaktan geçer. İnşallah hedeflerine, hayallerine ulaşırsın” dedi. Efekan Karademir ziyarette Başkan Demirel’e çiçek dundu, Demirel de Efe’ye kol saati hediye etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.