HENTBOL ŞENLİKLERİ SONA ERDİ.

20. Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası ve Minikler Şenliği, 13. Alanya Uluslararası Hentbol Turnuvası Alanya Belediyesi’nin ev sahipliği ile 05 Temmuz Cumartesi günü sona erdi.

Milli Egemenlik Plajında ve Milli Egemenlik Stadı’nda saat 09.30 da başlayan final müsabakalarının ardından ödül törenine geçildi. Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, T.H.F Organizasyon Direktörü Ali Şahin, Turnuvanın Onursal Direktörü Fatma Atilla, THF Antalya Temsilcisi Nedim Kum, Genç Bayanlar Milli Takım Antrenörü Orhan İlerisoy verdi.

Minikler Şenliğine katılan tüm takımlara kupa ve madalya verildi. Turnuvanın dereceye giren takımları şöyle;

13. Alanya Uluslararası Hentbol Turnuvası

BAYANLAR