HENTBOL ŞENLİĞİNDE BANKET YEMEĞİ

20. Alanya Ramazan Demirci Açık Alan Hentbol Turnuvası, Minkler Şenliği ve 13. Alanya Uluslararası Plaj Hentbolu Turnuvalarının 04 Temmuz Cuma günü müsabakalarının tamamlanmasının ardından saat 20.30da Alanya Ulaş Emirgan Retaurant’da banket yemeği düzenlendi.

Şenliklerde 10 maç gerçekleştirilirken, Plajda 8 maç gerçekleştirildi. Banket Yemeğinde; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ve Türkiye Hentbol Federasyonu MHK Başkanı Barbaros Yılmaz’ın konuşmalarının ardından plaket törene geçildi.

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu adına, MHK Başkanı Barbaros Yılmaz Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e ev sahipliği ve desteklerinden dolayı plaket verdi. Başkan Yücel de organizasyona verdiği emeklerden dolayı MHK Başkanı Barbaros Yılmaz a plaket takdim etti. Ayrıca Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve federasyon yetkilileri tarafından birbirlerine plaket ve hediyeler verilmesinin ardından gece son buldu.