Kazandıkları kupayı Başkan Kurt’a verdiler

Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Alanya’dan Eskişehir’e dereceyle dönen Cumhuriyet Lisesi hentbol takımını ağırladı.

Alanya’da gerçekleştirilen hentbol turnuvasında dereceye girerek 3. olan Cumhuriyet Lisesi hentbol takımındaki sporcu gençler, desteklerinden dolayı Başkan Kurt’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Sporcular, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un vermiş olduğu desteklerden dolayı aldıkları kupayı takdim etti.

Başkan Kurt, ilçeler arasında ilk defa kurulan Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde bundan sonra da bütün spor branşlarına imkân ve şartlar dâhilinde destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Genç sporcuları başarılarından dolayı tebrik eden Başkan Kurt, hatıra fotoğrafı çektirdi.