YAŞLI VATANDAŞLARIN EVLERİNE BAYRAM TEMİZLİĞİ

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, EN ÇOK HATIRLANMASI GEREKEN VE EN ÇOK MİSAFİRİ OLAN YAŞLILARIN EVLERİNDE BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPTI
-BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN AYI BOYUNCA 175 PERSONELLE, 3 BİN 986 YAŞLI VATANDAŞIN EVİNİ TEMİZLEYEREK, BAYRAMA HAZIRLADI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yıl boyunca sürdürdüğü Yaşlı vatandaşların ev temizliğini, Ramazan ayında artırarak, Başkentli yaşlıların evlerini Bayrama hazırladı.

Ramazan ayı boyunca 175 personelle 3 bin 986 yaşlı vatandaşın evini baştan sona temizleyerek Ramazan Bayramı’ndaki misafirleri için pırıl pırıl yapan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, hizmetini yıl boyunca da sürdürüyor.
Büyükşehir Belediyesi yaşlı vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmak, yalnız olmadıklarını onlara hissettirmek için evini temizlettirmek isteyen yaşlıların evlerine giderek, evlerini onların istediği bir şekilde temizleyip, musluklarından, kapı kollarına kadar mini onarımlarını da gerçekleştiriyor.
Camların silindiği, yerlerin süpürüldüğü, tamiratların yapıldığı, tozların alındığı pırıl pırıl bir evin huzuru içerisinde Ramazan Bayramı’nda misafirlerini karşılamak isteyen yaşlı vatandaşlar da yüzlerindeki tebessüm ve dillerinden düşürmedikleri teşekkürleriyle hem temizlik ekibini sevindiriyor hem de Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetinin önemini gözler önüne seriyor.

-“ÇOK MEMNUNUZ”
Ev temizliği yaptıran vatandaşlardan Yılmaz Doğan, duygularını “Hizmetlerden çok memnunuz. Yaptığı bu hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e ve personeline çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirirken, evleri bayrama hazır hale getirilen 4 bine yakın yaşlı vatandaş da aynı duygularla Ankara’da yaşlanmanın farkını anlatıyor.

Büyükşehir Belediyesi’ne bireysel veya telefonla temizlik kaydını yaptıranların evlerini, uzman temizlik personeliyle baştan sona pırıl pırıl yapan ekipler, her gün 100 evi toplam 175 temizlik personeli ile temizliyor.

Sadece 65 yaş ve üzeri Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ne üye vatandaşların başvurabildiği temizlik hizmetine kayıtlar bireysel başvuru şeklinde ve telefonla aramak yöntemiyle yapılabiliyor.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.