OKURCALAR MAHALLESİ’NDE ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

Alanya Belediyesi, doğudan sonra batı bölgelerinde başlattığı asfaltlama çalışmalarını tamamlamak üzere.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Emişbeleni’nden sonra Okurcalar Mahallesi’nde de asfalt çalışmasına başladı. Ekipler, Okurcalar Mahallesi’nde D.400 Karayolu’na dik inen ve mahalle aralarındaki paralel sokaklar ile pazar yeri çevresinde 2.400 metre soğuk asfalt dökme çalışmalarını sürdürüyor.

GÖKBEL YOLU’NA FESTİVAL HAZIRLIĞI

Bir hafta içerisinde Okurcalar, İncekum ve Avsallar Mahallesi’nde asfaltlama çalışmalarının bitirileceğini belirten Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Dim Kestel Mahalle yollarının da programa alındığını ve çalışmaların başlatıldığını söyledi. Yücel, “Asfaltsız yol kalmayacak” yönündeki sözümüzle yaylalarımızda dahil olmak üzere asfalt ve yol bakım çalışmalarını sürdürüyoruz. Bir hafta içersinde batı bölgelerinde ki çalışmalarımızı da tamamlıyoruz. Batıdan sonra Alanya’mız için büyük önem arz eden Güreş Festivali’nin yapılacağı Gökbel Yaylası’nın yollarında da yol bakım ve asfalt çalışması yapılacak. Gökbel Yaylası yolunda toplam 10 kilometrelik bir alanda düzenleme yapacağız. “ dedi.