Büyükdereliler Odunpazarı iftarında buluştu

Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan ayı etkinliklerinin ikincisi Büyükdere Mahallesinde gerçekleştirildi.

Büyükdere Mahallesinde Hacı Bektaş-i Veli Spor Sahasında düzenlenen iftar programına yaklaşık 2 bin vatandaş katıldı.

“BURASI SİZİN SOFRANIZ”

Katılımın oldukça yüksek olduğu iftar etkinliğinde, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt ve CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar, mahallelilere iftar yemeklerini kendi elleriyle dağıttı.

Başkan Kurt, vatandaşlarla aynı sofrada iftar yaptı. Kurt, burada yaptığı konuşmasında mahalle sakinlerine seslenerek, “Evinizde gibi hissetmenizi istiyorum. Burası sizin eviniz, sizin sofranız” dedi.

ALİ RIZA SALTIK’TAN MUHTEŞEM PERFORMANS

İftar yemeği sonrasında yapılan sema gösterisi vatandaşların büyük beğenisini topladı. Ramazan eğlencesi kapsamında Ali Rıza Saltık konseri ile vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Başkan Kurt, iftar programına katılan çocuklara, Odunpazarı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen “Online Eğitim” projesi aktivasyon kartlarını dağıttı.