ÇOCUKLARIN SPOR SEVİNCİ

Erdemli Belediyesi Yaz Spor Okulunun açılışı sahil meydanı belediye spor tesislerinde yapıldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz spor okuluna katılan öğrencilere forma armağan etti. Tollu, yaptığı konuşmada yaz spor okullarının önemine vurgu yaparken, “gerekirse her mahalleye servis aracı koyarak, tesislerimize gelmelerini sağlayıp, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Her zaman için herkesin spora ve sporcuya destek vermesi gerekmektedir. Özelliklede çocuklarımızın yanlışa düşmemesi adına spor bir kalkan görevi görmektedir. Dolayısıyla yaz spor okulları çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Erdemli Belediyesi bu konuda da iş başında” dedi.

Erdemli Belediyesi Yaz Spor Okulları sahil meydanı spor tesislerinde Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun öğrencilere forma dağıtmasıyla başladı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaz spor okuluna katılan tüm çocuklara başarılar diledi ve Erdemli Belediyesi adına forma armağan etti. Erdemli’nin geleceği olan çocukların ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesi için yaz spor okullarının önemine vurgu yapan Tollu, “gerekirse her mahalleye servis aracı koyarak, çocukları evlerinden alarak bu tesislere getirip, sportif faaliyetlere katılımlarını sağlayacağız ve böylelikle onları kötü alışkanlıklardan koruyacağız. Her zaman için spora, sporcuya ve sağlıklı yaşam amaçlayan herkese destek vereceğiz. Çocuklarımız ve gençlerimiz için birlik, beraberlik, kaynaşma, sağlıklı yaşam ve kötü alışkanlıklardan korunma açısından yaz spor okulları çok büyük önem arz ediyor” dedi.

Erdemli’nin birçok bölgesine spor tesisi yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini vurgulayan Tollu, herkesin spor yapabilme olanağına kavuşabilmesi için Erdemli Belediyesi olarak ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. İlk defa kendi dönemlerinde Erdemli’de tenis oynanmaya başladığının altını çizen Tollu, ilçeye 3 tane tenis kortu kazandırdıklarını dile getirdi. Öte yandan yaptığımız her parka spor aletleri konumlandırdıklarını ifade eden Tollu, yeni voleybol, basketbol gibi tesislerinde yapıldığını, yapılmaya da devam edileceğini sözlerine ekledi. İlçede faaliyet gösteren spor kulüplerine de her türlü desteği verdiklerini belirten Tollu, Erdemli Belediyesi olarak her yıl yaz spor okulları açarak gençlere ve çocuklara hizmet ettiklerini söyledi.

Açıklamasının sonunda sportif faaliyetlerin çocukları ve gençleri yanlış işlerden koruduğuna dikkat çeken Tollu, bu yüzden sporu ve sporcuyu desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini dile getirdi. Yapılan açıklamada, şu an futbol, basketbol, voleybol ve tenis dallarında 500 öğrencinin eğitim almaya başladığı kaydedilirken, öğrencilerin aileleri de bu durumdan duydukları memnuniyeti ifade ederek, Erdemli Belediyesine teşekkür ettiler.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.