Vatandaş istiyor, belediye ekipleri yapıyor

Odunpazarı Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından, yol onarım çalışmaları devam ediyor.

Vatandaşların istek ve şikâyetlerini değerlendiren belediye ekipleri, taleplere en kısa sürede yanıt veriyor. Bir vatandaşın Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’un Twitter sayfasında bulunduğu istek üzerine belediye ekipleri harekete geçti.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi yanındaki Sarmaşık Sokakta yol bozukluğunun düzetilmesi isteği üzerine, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, sokaktaki bozukluklara onarım çalışması yaptı.

ŞİKÂYETLERE ANINDA DÖNÜŞ

Belediye ekipleri, vatandaşların istek ve şikâyetlerini önemsediklerini belirterek, bu şikâyetlere çok kısa sürede yanıt vermeye çalıştıklarını söyledi. Belediye ekipleri, bu anlamda Odunpazarı Bölgesinde birçok sokakta onarım çalışmalarının yaz ayları boyunca devam edeceğini söyledi.