KIZKALESİNDE İFTAR BEREKETİ

Erdemli Belediyesi Kızkalesi’nde vatandaşlara yönelik olarak iftar programı düzenledi. Programda vatandaşlarla beraber iftar açan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yaptığı konuşmada Erdemli Belediyesinin sosyal belediyecilik yönünün çok geliştiğini söyledi ve “Ramazan-ı Şerif ayı vesilesiyle millet olarak birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz” dedi.

Erdemli Belediyesi Kızkalesi Mahallesi sahilinde vatandaşlar için bir iftar programı düzenledi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofrasına Belediye Meclis Üyeleri, belediye çalışanları ve mahalle muhtarlarının yanı sıra MHP İlçe Başkanı Bekir Özsu da katıldı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yemekte yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Ramazan ayı bolluk, bereket, hoşgörü ve yardımlaşma ayıdır. Bu ayda birlik ve beraberliğimiz daha da artmaktadır. Allah tutuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Davetimizi kırmayıp bu iftar sofrasında bizleri şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçen sene düzenlemiş olduğumuz iftar programında belediye olarak bir söz vermiştik. Allah izin verirse bundan sonraki yıllarda iftar sofralarımızı kendi yaptığımız tesislerde, örneğin sahilde halk plajımızda denize sıfır, rahat bir şekilde yine sizlerle birlikte yapacağız demiştik. Şimdi bu sözümüzü gerçekleştirme adına bir adım atmış oluyoruz. Sizler hep en iyisine layıksınız.

Erdemli Belediyesinin sosyal ve kültürel belediyecilik anlamında da gelişim kaydettiğini dile getiren Başkan Tollu, ilçe tarihinde en çok etkinliği kendilerinin düzenlediğini dile getirerek kırılması güç bir rekora imza attıklarını söyledi. Ramazan ayında da sosyal belediyecilik açısından önemli işleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Tollu, bu ayda ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik hizmetlere öncelik ve ağırlık verdiklerini belirtti.

Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftar yemeğine katılan herkese tek tek teşekkür eden Tollu, sözlerini bu tür programların devam edeceği müjdesini vererek sonlandırdı. Program yapılan duanın ardından sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.