Altın Masa’ya uzaktan şikayet

Altındağ Belediyesi, Altındağlı vatandaşlara daha hızlı ve daha kolay hizmet verebilmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

“Altın Masa” hizmetiyle belediyeye gelen vatandaşların sorunlarını çözüme kavuşturan Altındağ Belediyesi, 444 39 19 numaralı Çağrı Merkezi ile de vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmadan işlemlerini hızlı bir biçimde sonuçlandırıyor. Kasım ayı boyunca 2 bin Altındağlı vatandaşın talebine cevap veren Çağrı Merkezi, gün içerisinde yaklaşık 250 kişinin istek ve sorularını kayıt altına alıyor. İnternet ve mail yoluyla gelen talepleri de dikkate alan Çağrı Merkezi, gün içinde ortalama 150 maile cevap veriyor.

Amaçlarının vatandaşa verilen hizmetin hızını ve kalitesini artırmak olduğunu söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ediyor ve teknolojinin sunduğu imkanlardan faydalanıyoruz. 444 39 19 numaralı Çağrı Merkezi çalışanlarımız, vatandaşlarımızdan gelen sorulara yanıt veriyor, işlemleri hızlandırıyor” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.