Mersin’de Ahmet Selçuk İlkan Rüzgarı Esti

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile kentimizde Ramazan ayı dolu dolu geçiyor.

Ramazan’ın ilk gününden itibaren Barış Meydanı’nda gerçekleşen etkinliklerde bu kez sanatçı Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı ve en güzel şiirlerini, Barış Meydanı’nı dolduran yüzlerce Mersinli’ye okudu.

Kent Orkestrası tarafından sahnelenen Aşk-ı İlahi konserinin ardından sahne alan Ahmet Selçuk İlkan’ın şiirlerini, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da dinledi.

Konser sonunda sahneye gelerek sanatçıyı tebrik eden ve katkılarından dolayı plaket veren Başkan Kocamaz, “Ramazan’ın yarısını geride bıraktık. Barış Meydanı ile ilçelerimizde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Barış Meydanı’nda her akşam karagöz-hacivat, illüzyon gösterileri, konserler, animasyon gösterileri, sema programı, mehteran takımı ve orta oyunu gibi birçok etkinlik sahnelenmektedir. Ailelerimiz iftar sonrası bu etkinlikleri çocuklarıyla birlikte ücretsiz olarak takip ediyorlar. Etkinliklerde Ramazan ayının ruhuna uygun gösteriler yer alırken, aynı zamanda çocuklarımız eskiden Ramazanların nasıl kutlandığıyla ilgili bilgi sahibi oluyorlar.” dedi.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sanatçı Ahmet Selçuk İlkan’ı da Mersinlilerle buluşturduklarını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Barış Meydanı’nda değerli sanatçımız Ahmet Selçuk İlkan konseriyle dinlediğimiz şiirler, bizleri bambaşka alemlere götürdü. Kendisine, bu güzellikleri bize yaşattığı için tüm Mersinliler adına teşekkür ediyorum. Ramazan ayının son gününe kadar bu etkinliklerin devam edeceğini bir kez daha hatırlatırken, tuttuğumuz oruçların ve tüm ibadetlerimizin kabulünü Yüce Allah’tan niyaz ederim.” dedi.

Barış Meydanı’ndaki Ramazan etkinlikleri, Ahmet Selçuk İlkan’ın şiirlerinin ardından, sanatçı Kadir Somer’in seslendirdiği şarkılarla sona erdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.