BAŞKAN DEMİREL, GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Etimesgut Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ankara 3 Nolu Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi.

Etimesgut Belediyesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Ankara 3 Nolu Şubesi tarafından iftar programı düzenlendi. Eryaman’da düzenlenen iftar programına Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, gaziler ve şehit aileleri katıldı. İftar öncesi gazi ve şehit yakınları sohbet ederek birbirleriyle kaynaşırken, ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı, dualar edildi.

İftarın ardından konuşan Başkan Demirel, gaziliğin ve şehitliğin her kula nasip olmayacak üstün mertebeler olduğunu vurgulayarak, “Biz, gaziliğin de şehitliğin de önemini, değerini, anlamını çok iyi biliyoruz. Gazilerimiz ve şehitlerimizin geride bıraktığı aileleri bize emanettir. Onlar bizim kıymetlerimizdir. Emanetlerimize her zaman sahip çıktık, çıkmaya da devam edeceğiz. Şehitlerimiz, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birliği ve beraberliği ile al bayrağımızın göklerde ebediyyen dalgalanması için canlarını feda etmişlerdir. Gazilerimiz de bu vatan için canlarını ortaya koymuşlardır. Şehit ve gazilerimize, minnetlerimizi, şükranlarımızı sunuyorum. Şehitlerimize ve hayatlarını kaybeden gazilerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Demirel, iftara gelişinde şehit ve gazi yakınlarının çocukları ile yakından ilgilendi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.