RAMAZAN AKŞAMLARINDA ŞİİR ZİYAFETİ

Etimesgut Belediyesi, Ramazan etkinlikleri kapsamında her akşam farklı programlarla başkentlileri ağırlıyor. Ramazan akşamlarının konuğu Bedirhan Gökçe oldu. Türk Beyleri Kent Meydanı’nda sahneye çıkan Bedirhan Gökçe, okuduğu şiirlerle ziyaretçilere keyifli bir akşam yaşattı. Gökçe’yi dinlemeye yaklaşık 15 bin kişi geldi. Sanatçı, şiirlerinin yanı sıra ramazan sohbetiyle izleyenlerden tam not aldı. Zaman zaman türküler de okuyan Gökçe, ramazan akşamlarına renk kattı. Gökçe’nin konseri öncesinde ziyaretçiler, Gıda Fuarı’nı gezdiler, Kazakistan Devlet Sirki’nin ücretsiz gösterileriyle eğlendiler. Hacivat-Karagöz, Gölge ve Kukla Oyunu, Sihirbaz, Ateşbaz ve animasyonları da izleyen başkentliler, ramazan akşamlarının tadını Etimesgut’ta çıkardılar.