TEKİN İNCEBALDIR VE VELİLER: “TEŞEKKÜRLER HÜSEYİN SÖZLÜ”

3 HAFTA ÖNCE EĞİTİMİN BAŞLADIĞI ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUTBOL OKULLARI’NDAN VELİLER DE, ÇOCUKLAR DA ÇOK MEMNUN. FUTBOL OKULLARI KOORDİNATÖRÜ ESKİ MİLLİ FUTBOLCU TEKİN İNCEBALDIR, KENTTE, BELEDİYE DESTEĞİNDE İLK KEZ GERÇEKLEŞTİRİLEN BÖYLE BİR ETKİNLİĞİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ.

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FUTBOL OKULLARI, 4 MERKEZ İLÇEDE BİN 100 ÇOCUK VE GENCE EĞİTİM VERİYOR. OKULLARIN KOORDİNATÖRÜ TEKİN İNCEBALDIR, GELECEĞİ GÖREREK, BÖYLE BİR PROJEYİ HAYATA GEÇİREN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN SÖZLÜ’YE TEŞEKKÜR ETTİ.

Yaklaşık 3 hafta önce faaliyete geçen Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları, Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam’da faaliyetlerini sürdürüyor. Eski Milli Futbolcu Tekin İncebaldır koodinatörlüğünde devam eden çalışmalarda bin 100 çocuk ve genç futbol eğitimi alıyor.

BAŞKANIMIZ HÜSEYİN SÖZLÜ GELECEĞİ GÖRÜP, PROJEYİ HAZIRLATTI

Adana Büyükşehir Belediyesi Futbol Okulları’nın Çukurova’daki eğitim noktası Gündüz Tekin Onay Tesisleri Herkes İçin Futbol Merkezi’nde süren antrenmanlara katılan ve eğitim veren Tekin İncebaldır, çalışmaların ciddi şekilde sürdüğünü söyledi. İncebaldır, “Bu üçüncü haftamız ve ciddi bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Toplamda 4 okulumuz var. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği bir futbol okulu Adana’da ilk kez faaliyet gösteriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’nün başlattığı yerinde ve önemli bir proje bu. Gerçekten de Adana’nın böyle bir projeye ihtiyacı varmış. Başkanımız ileriyi görüp doğru bir proje hazırlatmış bana. Halkımızın ilgisini, çocukların ve velilerin memnuniyetini görünce bunu daha iyi anlıyorum. Onun bize güvenini sarsmadan çocuklarımıza futbol eğitimi vermek için vargücümüzle çalışıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Çocuklardan ve velilerden olumlu değerlendirmeler alıyoruz. Çok doğru bir proje. Bu ilk yılımız ve inşallah önümüzdeki yıl kapasiteyi genişleterek daha iyisini yapacağımıza inanıyorum.

Pazartesi ve çarşamba Seyhan ve Çukurova’dayız. Salı ve perşembe günleri de Sarıçam ve Yüreğir’deyiz.” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ SOSYALLEŞİYOR, ÖZGÜVEN KAZANIYOR

Çalışmalara katılan çocuğunu izleyen Gamze Çağşırlı, projeyi hazırlayan ve uygulayanlara teşekkür etti. Çağşırlı, “Böyle bir sosyal projeyi bizlerin ayağına kadar sunduğu için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye teşekkür ediyorum. Burada çok değerli hocalar eşliğinde çocuklarımız sosyalleşiyor ve özgüven kazanıyor. Çocuklarımızı sokaklardan koparıp böyle güzel ortamlarda spor eğitimi almalarını sağladıkları için başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü olmak üzere, eğitmenlerimize, hocalarımıza tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Veli Nihat Çelik de, futbol okullarıyla ilgili şunları söyledi: “Adana’da uzun yıllardır benzer bir aktivite düzenlenmediğini belirterek, çocuklarımız sokaklarda, kötü alışkanlıklara bulaşma tehlikesiyle karşı karşıyaydı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü, bu faaliyetle, çoçuklarımızı hem kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor hem de yeteneklerini geliştirme fırsatı veriyor. Çocuklarımız disiplinli bir ortamda spor eğitimi alıyor ve kişiliklerinin gelişmesine katkı koyan bir ortamda bulunuyorlar. Başta Tekin İncebaldır olmak üzere hocalarımızdan memnunuz ve hepsine teşekkür ediyorum.”

ÇOCUKLAR BİLGİSAYAR BAŞINDAN KURTARILDI

Veli Ufuk Kaya da, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye minnettar olduklarını ifade ederek, çocukların bilgisayar başından kalkmasını, spor yapmasını sağlamanın önemine değindi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.