TÜRKİYE’NİN MOTOGP GURURU BAŞKAN YÜCEL’İ ZİYARET ETTİ

Tekteker Arif lakabıyla tanınan motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu’nun yetenekli pist yarışçısı oğlu Toprak Razgatlıoğlu, Red Bull MotoGP Rookies Cup’ta ilk birinciliğini alarak Türkiye’nin ve Alanya’nın gururu oldu

3671 metrelik pistte kariyerinin ilk birinciliğini elde eden 17 yaşındaki Toprak Razgatlıoğlu, Red Bull MotoGP Cup’ta Türk bayrağını dalgalandırarak Alanya’nın yurt dışında tanıtımına da katkı sağladı.

Almanya’daki Sachsenring pistinde ki zorlu yarışta şampiyon olarak Alanya’ya dönen Toprak Razgatlıoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

Elde ettiği başarıyla Alanya’nın yurt dışındaki tanıtımına sağladığı katkıdan dolayı Toprak Razgatlıoğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, babası Arif Razgatlıoğlu’nun başarılarına da atıfta bulunarak, “Elmanın dibine armut düşmüyor; elmanın dibine elma düşüyor.” benzetmesi yaptı.

Yücel, “Bölgenin yetiştirdiği başarılı sporculardan birisiniz. Göstermiş olduğunuz başarılarla Alanya’nın yurt dışında tanıtımına katkı sağladınız teşekkür ederim. Yeni neslin motosiklet kullanırken kask kullanmalarına önderlik etmenizden memnunluk duyarım.” dedi.

Razgatlıoğlu ise, “Zor bir yarıştı. Yarışı başarıyla tamamladım. Tür Bayrağını Red Bull MotoGP Cup’ta dalgalandırmaktan büyük gurur duydum” dedi. Şampiyonluk kupasını Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e takdim eden Razgatlıoğlu’na Yücel ise altın hediye etti.

Razgatlıoğlu, Red Bull MotoGP Rookies Cup’ta sezonun 8’inci ve 9’uncu yarışları için 16-17 Ağustos tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Bmo pistine yolculuk edecek.