ERYAMANEVLERİ YÖNETİMİ DEMİREL’İ ZİYARET ETTİ

Etimesgut Eryaman Evleri Toplu Yapı Yönetimi Başkanı Cemal Bilgehan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel’i ziyaret ettiler.

Bilgehan, Başkan Demirel’e Eryaman Evleri’ne yaptığı hizmet ve yatırımlar için teşekkür ederken, “Eryaman Evleri’nde 2632 konut bulunmakta ve bu konutlarda yaklaşık 10 bin insanımız yaşamaktadır. Gündüz alışveriş merkezlerine gelenlerle birlikte bu sayı 13-14 binleri bulmaktadır. Sayın Enver Demirel, Eryaman Evleri’ne güzel hizmetler yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürümüzü ve bazı eksiklerimizi kendilerine iletmek üzere bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

HİZMETLER DEVAM EDECEK
Başkan Enver Demirel de Eryaman Evleri’nin yalnız Etimesgut’un ve Ankara’nın değil Türkiye’nin en modern, en planlı ve en güzel yaşam alanlarından birisi olduğunu söyledi. Eryaman Evleri’nin daha modern ve daha yaşanabilir hale gelmesi için belediye olarak birçok hizmet yaptıklarını kaydeden Demirel, “İlçemizin bütün mahallelerinde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizi Eryaman Evleri’ne de götürdük. Yol, kaldırım, park ve yeşil alan düzenlemelerimizle hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini daha yukarılara çektik. İnşallah bundan sonra da halkımızın istek ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.