HALK İFTARLARI ÇANKAYA’DA

BAŞKAN GÖKÇEK:
“ÇANKAYA’DAKİ MUHABBETİMİZ OLAN KARDEŞLERİMİZ İÇİN HİZMETİMİZİN DEVAM EDECEĞİNDEN HİÇ KİMSENİN KUŞKUSU OLMASIN”
“BUGÜNE KADAR BAŞBAKANLIĞIMIZI YAPMIŞ CUMHURBAŞKANI ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A DUA VE DESTEKLERİNİZİ EKSİK ETMEYİN”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Çankaya’da verilen iftar yemeği sonrası yaptığı konuşmada, “Çankaya’daki muhabbetimiz olan kardeşlerimiz için hizmetimizin devam edeceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Büyükşehir Belediyesi tarafından her ilçede düzenlenen Halk İftarları programı kapsamında vatandaşlar bu kez Çankaya’da kurulan iftar sofrasında bir araya geldi. Çankaya Türközü Salı Pazarı’nda oluşturulan dev sofralarda yaklaşık 7000 Çankayalı birlikte iftar yaptı.

Dualarla açılan oruçların ardından bir konuşma yapan Başkan Gökçek, Çankaya’nın başka bir siyasi parti tarafından yönetilmesinin hizmetlerine engel olmadığını belirtti. Başkan Gökçek; Her ne kadar Çankaya’yı bugüne kadar alamadıysak da Çankaya’daki muhabbetimiz olan kardeşlerimiz için hizmetimizin devam edeceğinden hiç kimsenin kuşkusu olmasın. Allah’ın izniyle bu hizmetlere aynı şekilde yine devam edeceğiz” dedi.

Başkan Gökçek, yerel seçimlerde kendilerine gösterilen büyük ilgiden dolayı teşekkürlerini sunarak, “Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak 5. kez bize oy verip bizi Ankara’nın başına getirdiğiniz için hepinize sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

BAŞKAN GÖKÇEK: “HALKIN ADAMI ERDOĞAN”
Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Gökçek, halkın içinden gelen birsinin Cumhurbaşkanı olması gerektiğini söyledi. Başkan Gökçek, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Değerli kardeşlerim Allah nasip ederse 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhurbaşkanlığı seçiminde de özellikle bugüne kadar Başbakanlığımızı yapmış Cumhurbaşkanı Adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a dua ve desteklerinizi eksik etmeyin.
İnanıyorum ki Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasıyla da Türkiye’nin daha güzel günlere gitmesi için daha çok imkan bulmamız söz konusu olacak. Karşısındaki rakip tamamen dışarıdan ithal bir rakip, beynelmilel güçlerin İstanbul’daki baronlara talimatı ve maalesef baronların da Kılıçtaroğlu ve Devlet Bahçeli’ye talimatı üzerine ortaya çıkan bir aday. Biz dışarıdan bize zorlatılan bir Cumhurbaşkanı istemiyoruz. Biz içimizden çıkan birisini istiyoruz. Ve inşallah Recep Tayyip Erdoğan olacak o da sizin gayret ve dualarınızla olacak.”

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.