Memiş Dünyaya Manisa’yı Anlattı

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Bengütürk TV tarafından Manisa Muradiye Camii’nden yayınlanan ‘İftara Doğru’ adlı programın konuğu oldu. Manisa’daki Ramazan heyecanının yanı sıra kentin tarihi ve turistik güzelliklerini Türkiye’ye ve dünyaya anlatan Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzelliklerin üstüne katarak hizmetleri sürdürdüklerini ifade etti.

Bengütürk Televizyonu tarafından hazırlanan ve Alper Üstündağ’ın hazırlayıp-sunduğu ‘İftara Doğru’ adlı programın konuğu Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş oldu. Muradiye Camii’nde gerçekleştirilen programın bir diğer konuğu da Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu oldu. Rahmet ve bereket ayı Ramazan’da, Bengütürk’ü Manisa’da görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Memiş, “Sırtını Spil Dağı’na dayamış, bereketli Gediz Ovası’na kurulu topraklarıyla Manisa, köklü geçmişiyle tarihe tanıklık eden bir tarih ve kültür şehridir” dedi. Manisa’daki Ramazan heyecanının yanı sıra kentin tarihi ve turistik güzelliklerini Türkiye’ye ve dünyaya anlatan Memiş, Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak bu güzelliklerin üstüne katarak hizmetleri sürdürdüklerini ifade etti. Manisa’nın 17 ilçesiyle bir bütün şehir olduğunu da sözlerine ekleyen Memiş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün 5 yıl boyunca kent merkezinde ortaya koyduğu güzel hizmetlerin bundan sonra il bütününe yayılacağını da söyledi.