Paylaşmanın mutluluğu bir başka

Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi, Ramazan bayramı öncesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara bayramlık dağıtım çalışmalarını sürdürüyor.

Şimdiye kadar, Paylaşım Merkezi görevlileri tarafından önceden tespit edilen 12 hane ve 70 kişiye giysi ve ayakkabı yardımı yapıldı.

Çeşitli mahallelerdeki 12 hanede bulunan anne, baba ve çocuklara, kıyafetten ayakkabıya kadar tüm gereksinimlerini dağıtan ekipler, ailelere bayram sevincini erken yaşattı.

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞIYORLAR

Odunpazarı Belediyesi Paylaşım Merkezi ekibi, bayram öncesinde giysi dağıtım çalışmalarının devam edeceğini söyleyerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya çalıştıklarını kaydetti.

Belediye yetkilileri Eskişehirlilere, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara yardım etmeleri konusunda çağrıda bulundu. Her türlü giysi ve ayakkabı yardımını kabul ettiklerini söyleyen yetkililer, bayram gibi özel günlerin paylaşınca anlam kazandığını söyledi.