TORUN YAĞMUR’UN RESMİ DEDE BÜYÜKERŞEN’E VERİLDİ

Tepebaşı Belediyesi’nin düzenlediği bir resim yarışmasında, yaptığı resim ‘sergilenmeye değer’ görülen ilkokul 3. sınıf öğrencisi Yağmur Tuna’nın resmi, dedesi Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr Yılmaz Büyükerşen’e armağan edildi.

Tepebaşı Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Yusuf Selek, ilkokul 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik müdürlüğünce geleneksel olarak düzenlenen ve çok sayıda öğrencinin ilgi gösterdiği resim yarışmasında Büyükerşen’in torunu Yağmur Tuna’nın başarılı bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Sonradan, Yağmur’un, Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in torunu olduğunu öğrendik. Başta heykel sanatı ve tiyatro gibi pek çok sanat dalına ilgi duyan ve bu alanda çalışmalar yürüten sayın Büyükerşen’e, torununun yaptığı resmi armağan ederek sürpriz yapmak istedik” dedi.

Torununun yaptığı yağlıboya çalışmayı Selek’in elinden alan ve şaşkınlığını gizleyemeyen Büyükerşen, çok mutlu olduğunu, bu güzel armağanı saklayacağını belirterek, sürpriz için teşekkür etti. Büyükerşen, hayvan sevgisinin işlendiği resme bakarak, “Ne güzel yapmış. Eh, dedesine çekmiş” demekten kendisini alamadı.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.