TEPEBAŞI BELEDİYESİ YAZ OKULLARI DEVAM EDİYOR

Tepebaşı Belediyesi’nin spor ve sanat ağırlıklı Yaz Okulları’ndaki kursları devam ediyor. Tatil dönemini yeteneklerini geliştirerek ve paylaşarak geçiren gençler, birbirleriyle yeni dostluklar ve arkadaşlıklar kuruyor.

Tepebaşı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Belde Evleri başta olmak üzere çeşitli merkezlerde gerçekleştirilen; Modern Dans, Halk Oyunları, Tiyatro, İngilizce, Satranç, Gitar, Atletizm, Masa Tenisi, Futbol, Basketbol ve Tekvando kurslarına 2 bin 450 öğrenci devam ediyor.

Tekvando kurslarına katılan 9-15 yaş grubu öğrenciler, tekvandoyu öğrenirken keyifli dakikalar geçiriyorlar. Aynı zamanda yaz okulları kapsamında yürütülen masa tenisi kurslarında, yine 9-15 yaş grubu öğrenciler gruplar haricinde tenis öğreniyorlar.

Yaz okulları sayesinde öğrenciler, tatillerini verimli bir şekilde, spor yaparak ve öğrenerek geçiriyorlar.