Başkan Demirel: “ETİMESGUT BELEDİYESPOR ANKARA’NIN TAKIMI OLACAK”

Başkan Demirel Etimesgut Belediyespor’un hedefini açıkladı:

“ETİMESGUT BELEDİYESPOR ANKARA’NIN TAKIMI OLACAK”

Bu yıl Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek olan Etimesgut Belediyespor camiası, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Anse AVM’nin teras katında düzenlenen iftara Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Kulup Başkanı Hasan Kartal, yönetim kurulu üyeleri, futbolcular, judo, masa tenisi ve tenis takımı sporcuları katıldı. Programda konuşan Başkan Demirel, kulübün hedefleriyle ilgili net mesajlar verdi.

“Etimesgut Belediyespor yalnız Etimesgut’un değil, Ankara’nın takımı olacaktır” diyen Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Etimesgut büyüyor, gelişiyor, güzelleşiyor. Bu büyüme hem yapısal hem kentsel olduğu gibi kültürde, sanatta ve sporda da kendini gösteriyor. Bölgesel Amatör Lig’i şampiyon olarak tamamlayan futbol takımımız, Spor Toto 3. Lig’e yükselmiştir. 3. Lig’i çok önemsiyoruz. İnanıyorum ki kulübümüz, ilçe sınırlarının dışına çıkacak ve bütün başkentimizin desteklediği bir takım haline gelecektir. Bunun için de başarı gerekiyor. İlk hedefimiz bu yıl 3. Lig’den 2. Lig’e yükselmek olacaktır. Daha sonra 2. Lig’den PTT 1. Lig’e çıkacağız. Kulüp yönetimine, teknik ekibimize, futbolcularımıza inanıyorum, onlara güveniyorum. Sahada güzel oynayan ve kazanan bir takım oluşturuyoruz. Biz kazanmayı hedefleyen başarılı bir ekibiz. Bu ekip ruhuyla koyduğumuz hedeflere birer birer ulaşacağımıza inancım tamdır”.

Kulüp Başkanı Kartal da konuşmasında “Başarılarından dolayı sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Her yıl bir önceki yıldan fazla mesafe alıyoruz. Birlikte gideceğimiz çok yol, başaracağımız bir çok iş var” dedi.

Başkan Demirel, konuşmasının ardından Kulüp Başkanı Hasan Kartal’a, kulübün yönetim kurulu üyelerine, teknik direktör Mete Işık’a, şampiyon futbolculara, judo ve masa tenisi sporcularına plaket verdi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.