TEBEV ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Tepebaşı Belediyesi yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, TEBEV (Evde Bakım Hizmetleri) bayram nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı.

TEBEV’in hizmet götürdüğü yaklaşık 500 hane, Tepebaşı Belediyesi’nin evde bakım hizmetlerinden faydalanıyor. TEBEV’in kontrolünde olan vatandaşlar, periyodik olarak ziyaret edilerek, ihtiyaçları karşılanıyor. Evlerin fiziki şartlarının iyileştirilmesi, vatandaşlarımızın sağlık sorunlarının giderilmesi konusundaki çalışmalar, TEBEV’in başlıca görevlerinden.

Bu kapsamda, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi, çalışmalarını hızlandıran TEBEV, kontrolünde olan vatandaşların evlerini temizlemeye devam ediyor. Bunun yanında, yine ihtiyaç sahiplerine kuru gıda desteği de veren TEBEV, vatandaşlarımıza bayramda giymeleri için kıyafet (takım elbise) yardımı da yapıyor