ERDEMLİ BELEDİYESİ BAYRAMA HAZIR

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan Bayramı ile ilgili olarak bir mesaj yayımladı. Bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik anlamına geldiğini vurgulayan Tollu, bayramda belediye olarak vatandaşa hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi.

Yaptığı açıklamada tüm vatandaşların mübarek Ramazan Bayramını kutladığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ramazan ayını geride bıraktıklarını ifade ederek, daha nice Ramazanlara hep birlikte kavuşmayı temenni ettiklerini söyledi.
Erdemli Belediyesi olarak Ramazan bayramında 7/24 hizmete devam edeceklerinin altını çizen Tollu, “vatandaşımız bize her an ulaşabilir ve hizmet ihtiyacını bildirebilir. Ekiplerimiz Bayram süresince de göreve hazır vaziyette bekleyecektir” dedi.

Ramazan ayı boyunca belediye olarak üzerlerine düşen görevi yapmaya çalıştıklarını belirten Tollu, her akşam iftar çadırında vatandaşlara yemek verdiklerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda paketi yardımında bulunduklarını bu konuda muhtarlarla birlikte hareket ettiklerini sözlerine ekledi.

Tollu, tüm İslam ve Türk alemi ile tüm vatandaşların Ramazan bayramını kutladığını, bu bayram günlerinde zulüm altında sıkıntı çeken Müslüman kardeşlerimize dua etmeyi de unutmamamız gerektiğini belirterek sözlerini sonlandırdı.

Belediyeden yapılan açıklamada 5151858 numaralı telefonun bayram boyunca 24 saat açık olacağı ifade edilerek, vatandaşların her an bu numarayı arayabilecekleri belirtildi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.