BAŞKAN GÖKÇEK NALLIHAN’DA

-BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN
HALK İFTARI SONRASI KONUŞAN BAŞKAN GÖKÇEK:
-“SEÇİMDEN BU YANA NALLIHAN’IMIZA SERİLEN ASFALT MİKTARI 39 BİN 600 TON”
-“NALLIHAN’DA BALIKÇILIĞI TEŞVİK ETMEK İÇİN GEREKLİ ÇALIŞMALARA BAŞLADIK, KEÇİ VE KEÇİ SÜTÜ ÜRETİMİNİ DE TEŞVİK EDECEĞİZ”
-“NALLIHAN’A BELMEK KURSU AÇACAĞIZ, AĞUSTOS AYINDAN SONRA DA PARK ÇALIŞMALARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”
-“11 SENEDİR BU ÜLKEYE HER TÜRLÜ HİZMETİ VEREN, BU REFAHI, BU RAHATLIĞI GETİREN BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I DA İNŞALLAH CUMHURBAŞKANI SEÇECEĞİZ”

Büyükşehir Belediyesi tarafından Nallıhan’da düzenlenen Halk İftarı sonrası konuşan Başkan Melih Gökçek, “Şu ana kadar, seçimden bu yana Nallıhan’ımıza, muhalefetin ‘gelmez’ dediği ancak bizim döktüğümüz asfalt miktarı 39 bin 600 ton” dedi.
Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Ayı boyunca Başkent’in 25 ilçesinde verdiği halk iftarlarının sonuncusu Nallıhan’da düzenlendi. Nallıhanlı vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yanı sıra Ak Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ile vatandaşlar katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan Başkan Gökçek, yerel seçimlerde kendisine ve Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş’a gösterilen ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkür etti.

NALLIHANLI VATANDAŞLARA MÜJDELER
Konuşmasında Nallıhan’a yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler hakkında da bilgi veren Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“Şu ana kadar, seçimden bu yana Nallıhan’ımıza muhalefetin ‘gelmez’ dediği ancak bizim serdiğimiz asfalt miktarı 39 bin 600 ton. Merkez Mahallesi, Yüzüncü Yıl Mahallesi, Fatih Mahallesi ve Çayırhan Mahallesi’nin asfaltlarını aşağı yukarı bitirdik. Köylerimizin içerisine girdik, 60 tane köyün tarım yollarının açımını ve yol iyileştirme çalışmalarını yaptık. İnşallah bundan sonra da köylerin asfaltlarına gececeğiz ve köylerin de yollarını teker teker asfaltlayacağız.”

30 Mart Yerel seçimleri öncesinde kırsal kalkınma ve teşvik projeleri hakkında vermiş oldukları sözleri de hatırlatan Başkan Gökçek, bu konuda çalışmaların sürdüğünü ve en kısa sürede meyvesinin alınmaya başlanacağını belirtti.

Nallıhan’ın önemli geçim kaynaklarından biri olan balıkçılığın gelişmesi için faaliyet gösterdiklerini açıklayarak konuşmasına devam eden Başkan Gökçek, sazan ve yayın balığını artırmak için çalışmalar yapılacağını söyledi.
Başkan Gökçek, keçi ve keçi sütü üretiminin artırılması için de çalışmaların başladığını bildirdi.

BELMEK KURSU BÜYÜKŞEHİR’DEN
Nallıhanlı hanımların iğne oyası ve ipek dokumacılığı konularında da maharetli olduklarından bahseden Başkan Gökçek, Nallıhan’a BELMEK kursu açarak kadınların meslek edinmelerine yardımcı olacaklarını söyledi. Başkan Gökçek, “Nallıhanlı hanımlar iğne oyası ve ipek konusunda da maharetli olduğu için buraya bir BELMEK kursu açacağız. Onu da inşallah bayramdan sonra hizmete açarız. Hanımlar da bu kurslarımıza ücretsiz olarak gelir ve inşallah mesleği tam olarak öğrenirler” dedi.

“MEZBAHA SÖZÜMÜZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ”
Nallıhan’ın en önemli sorunun mezbaha eksikliği olduğunu belirten Başkan Gökçek, “İnşallah mezbahanızı da yapacağız ve bu suretle size vermiş olduğumuz sözlerin büyük bir ekseriyetini daha birinci yıl itibariyle belli bir noktada yerine getirmiş olacağız” diye konuştu.

Nallıhan’a Ankara’da bulunan parklardan daha güzel bir park yapacaklarını açıklayan Başkan Gökçek, şunları söyledi:
“Değerli kardeşlerim; merkezde bir park yapmak boynumuzun borcu olsun. Ağustos ayından sonra park çalışmalarımıza başlayacağız. Öyle bir park yapacağız ki Ankara’daki parklardan bile güzel olacak. Bu da size Melih Gökçek sözü olsun. Özellikle çocukların rahatlıkla oynayabileceği, ailelerin piknik yapıp dinlenebileceği bir parkı sizlere kazandıracağız.”

“MAZLUMUN YANINDA DİMDİK DURAN TEK ÜLKE TÜRKİYE”
Gazze’ye gerçekleştirilen İsrail saldırıları hakkında da düşüncelerini ifade eden Başkan Gökçek, “Değerli kardeşlerim; biz burada rahatlıkla yemeklerimizi yiyor, iftarımızı açıyoruz. Ama maalesef Gazze’de zulüm var. Gazze’de her türlü alçaklık var. İsrail gerçekten terörist bir devlet. Mazlumun yanında dimdik duran tek ülke Türkiye. Allah Türkiye’ye güç versin, kuvvet versin. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç versin” dedi.

“NALLIHAN İNŞALLAH YÜZDE YÜZE YAKIN OY VERECEK”
Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında düşüncelerini de belirten Başkan Gökçek, yurt dışından ithal bir Cumhurbaşkanı yerine milletin içinden çıkmış, millete hizmet etmiş bir Cumhurbaşkanı seçilmesi gerektiğini vurgulayarak, “10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımızı seçeceğiz. Allah izin verirse Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Nallıhan inşallah Cumhurbaşkanlığı Seçimleri’nde yüzde yüze yakın oy verecek. Türkiye’de milletin içinden çıkan, 11 senedir bu ülkeye her türlü hizmeti veren, bu refahı, bu rahatlığı getiren şuan ki Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak inşallah yukarıya çıkaracaktır” diye konuştu.

Başkan Gökçek, konuşmasının sonunda vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, “Bayramınız mübarek olsun. Evleriniz şen, işleriniz bol olsun” dedi.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.