Belediye Makine Parkı Zenginleşiyor

Niğde Belediyesi araç parkını güçlendirmeye devam ediyor.5 Yılda 23 araç ve iş makinesinin Niğde Belediye Başkanlığı tarafından alımı gerçekleştirildi. Son yıllarda birbiri ardına kazandırdığı yatırımlarla hizmet ağını genişleten Niğde Belediyesi, makine parkını da ciddi anlamda geliştirme kararlılığını devam ettiriyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, vatandaşlara yönelik hizmetlerin kısa sürede ve kaliteli bir şekilde yapılması amacıyla İtfaiye Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kullanılacak araçların alımını gerçekleştirerek Niğde Belediyesi Araç Parkını güçlendirdi.

Kaliteli ve ucuz hizmet üretmek için kendi araçlarımızı kullanacağız diyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;”Göreve geldiğimizde Niğde Belediyesinin araç parkı ciddi manada yıpranmış yaklaşık 25 yaşını bulmuş kamyonlar ve iş makinelerinden oluşuyordu. Eski araçlarımız 1985’li yıllarda rahmetli merhum Belediye Başkanlarımızdan Feridun Zeren döneminde tedarik edilmiş, alımı gerçekleştirilmiş kamyon ve iş makineleriydi. O günün şartlarına göre alınmış araçlardı. Bu araçlar eskidi ve kullanılamaz hale geldi, masrafları artmıştı. Yakıt noktasında tasarruflu değil, çok yakan araçlardı. Biz araç parkımızı güçlendirdik. Yeni araç ve makineleri araç parkımıza ilave ederek eskileri devre dışı bırakıyoruz. Yeni araçlarımız 5 tane iş makinemizi 2 ay önce hizmete sunmuştuk. Şu anda yine 5 adet kamyon, 1 tane silindir, 1 tane tır ve 1 tane de vidanjör olmak üzere toplamda 8 tane iş makinesini hizmete sunmuş oluyoruz. Bu yıl toplamda 12 tane iş makinesini hizmete sunmuş olduk. İhtiyaç duyulması halinde yenilerinin alınmasını da gerçekleştireceğiz. 1 adet itfaiye alımı ile ilgili şu anda çalışmamız devam ediyor. Niğde Belediyesi her alanda olduğu gibi hizmet araçları noktasında da güçlü bir Belediye haline gelmiş oluyor. Kamyonlarımızın iş makinelerimizin Niğde’mize ve Belediyemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. – NİĞDE

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.