Cumhurbaşkanı Adayı Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Tarsus Belediyesi’ni ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Adayı Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can tarafından kapıda çiçekle karşılandı. MHP ve CHP Mersin milletvekillerinin hazır bulunduğu karşılama töreninde İhsanoğlu davul zurna eşliğinde alkışlar arasında belediye başkanlığı makamına geçti.

Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ‘ Millet bir değişim, yeni bir ses, yeni bir nefes istiyor. 12 seneden beri duyduğu sesten farklı bir ses istiyor.’ Dedi. İhsanoğlu ‘ Gösterilen alakayla verilen desteklerle10 Ağustos seçiminden Allah’ın izniyle zaferle çıkacağım, Türk milletini aydınlık güzel günler bekliyor.’ Şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Adayı Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Tarsus Belediyesi’ni ziyaretinden büyük bir mutluluk duyduğunu söyleyen Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, İhsanoğlu’na el işlemesi Eshab-ı Kehf tablosu hediye etti.