TURNUVAYA BAŞVURULAR YARIN SON BULUYOR

Alanya Belediyesi ve Alanya Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen Alanya Belediyespor Halı Saha Futbol Turnuvası’na başvurular yarın son buluyor. Turnuvaya katılmak isteyen takımların yarın mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırmaları istendi.

8 Ağustos 2014 tarihinde kura çekimleri gerçekleştirilecek olan Alanya Belediyesi ve Alanya Belediyespor Kulübü Halı Saha Turnuvası’na kurum ve kuruluşlardan yoğun katılım gerçekleşti.

Kuralar Belediye Toplantı Salonunda yapılacak. Her takımdan bir kişinin katılacağı toplantıda takımların talepleri değerlendirilecek.

ŞAMPİYONLUK KUPASINA 1000 LİRA

Utopıa Clup Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak turnuvada şampiyonluk kupasına 1000 TL, ikincilik kupasına 500 TL, üçüncülük kupasına ise 250 TL ödül verilecek.

Öte yandan turnuvada gol kralı ve Faır Play Ödülü’ne layık görülen takımları sürpriz hediyeler bekliyor. Süper kupanın ödülü, turnuva organize komitesi tarafından belirlenecek.

Utopıa Clup Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak olan müsabakalarla ilgili hazırlıklar tamamlandı. Alanya Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Erken, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

233547392

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.