Duyarlı zabıta

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Hamamyolu’nda başıboş olarak dolaşan ve tehlikeli bir ırk olarak bilinen Dogo Argentino cinsi köpeği yakaladı.

Hamamyolu bölgesinde başıboş gezen Dogo Argentino cinsi köpek zabıta ekipleri tarafından tespit edildi.

Yaklaşık 1 saat süren takip çalışması sonucunda köpeği vatandaşlardan uzak bir noktaya çeken zabıta ekipleri vatandaşların can güvenliğini sağladı. Köpek, Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlık Merkezi ekiplerinin gerçekleştirdiği hızlı müdahale ile zarar görmeden yakalandı.

HAYVAN BARINAĞINA TESLİM EDİLDİ

Sokakta tasmasız ve küpesiz başıboş olarak dolaşan köpek, hiçbir vatandaşın can güvenliği tehlikeye atılmadan belediye ekipleri tarafından Odunpazarı Belediyesi Hayvan Barınağı’na götürüldü.

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, vatandaşları uyaran belediye ekipleri, kulağında küpesi olmayan sokak hayvanların en kısa sürede belediye ekiplerine bildirilmesi gerektiğini hatırlattı. Böyle bir durumla karşılaşan vatandaşların, 444 26 00 numaralı telefondan Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa birimini bilgilendirilmeleri gerektiğini hatırlattı.