TOROSLAR BELEDİYE SPOR, YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

2014-2015 futbol sezonunda da İlimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil edecek olan Toroslar Belediye Spor, teknik direktör Mehmet Atay’ın nezdinde yaptığı ilk antrenmanla sezonu açtı.

Koray Aydın Stadı’nda, futbolcularla ve teknik kadro ile bir araya gelen Toroslar Belediye ve Toroslar Belediye Spor Kulüp Başkanı Hamit Tuna, yeni sezonda beklentilerinin yüksek olduğunu belirterek, takıma başarılar diledi.

Toroslar Belediye Spor Kulübü futbol takımının bugüne kadar sezonu birincilik ve ikincilikle kapattığını vurgulayan Başkan Hamit Tuna, şampiyonluğu kıl payı kaçırarak 3. Lig’e yükselemediklerini belirterek, yaptıkları yeni transferlerle mücadele gücü yüksek bir takım oluşturduklarını ve bu sezon ipi göğüsleyerek üçüncü lige adım atacaklarına inandıklarını söyledi.

Hedeflerinin; teknik ekibi, yöneticisi ve futbolcusuyla kolej havası içerisinde bir takım oluşturmak olduğunu kaydeden Başkan Tuna; “Toroslar Belediye Spor Kulübü olarak, 2014-2015 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceğiz. Bu yılda başarı hedefimizi ortaya koymak suretiyle iyi bir transfer yaptığımıza inanıyoruz. Yüksek ahlaklı, disiplinli futbolcularımızla kolej havası içerisinde bir takım oluşturduk. Tabi ki başarı hedefimizdir. Şampiyon olma hedefimizi her zaman ortaya koymuşuzdur. Yeni sezonda inşallah çok daha üst noktalarda şampiyonluğa oynayan bir takım olacağız. Toroslar Belediye Spor Kulübümüz, tesis anlamında eşitlerden her zaman önde olan bir takımdır. Kulüp olarak amacımız, gençlerimizi spora yönlendirerek önlerini açmak, futbol branşında Mersin İdman Yurdu’na ve Türk sporuna faydalı sporcular yetiştirmektir. İnşallah bu dönem de böyle olacaktır. Başta teknik direktörümüz olmak üzere, yöneticilerimize ve futbolcularımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Rabbim, kazasız ve belasız bir sezon geçirmeyi nasip etsin” dedi.

Daha sonra, takımın ilk antrenmanını izleyen Başkan Tuna, futbolcularla bir süre sohbet etti.

You may also like...

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.